Ferma apicola - una dintre cele mai atractive afaceri in 2013

Ferma apicola reprezinta una dintre cele mai atractive afaceri pentru 2013. Stim faptul ca atunci cand discutam despre consumul de miere, trendul este unul clar, puternic ascendent. La fel se intampla si in cazul produselor precum: polen, pastura, propolis, ceara, laptisor de matca si nu numai. 

Astfel, descoperim o afacere pe care o putem lansa si in urma careia obtinem o serie de produse cerute la nivel intern si la nivel extern, cu preturi de comercializare foarte atragatoare pentru detinatorii fermelor apicole.

Cele mai interesante tipuri de miere, produse imprimate de un nivel inalt de cerere pe piata interna si peste hotare:

1. Mierea de salcam este considerata de calitate superioara si este foarte intens cautata pentru proprietatile ei terapeutice si pentru aroma ei inconfundabila. Nu ai cum sa nu recunosti mierea de salcam, chiar daca esti un consumator ocazional.

2. Mierea de tei este si ea foarte cautata. Are gust placut si o sumedenie de recomandari din partea medicilor si nutritionistilor. Este indicata ca sedativ nervos, pentru tuse, in insomnii si nu numai.

3. Mierea de rapita este un alt produs care ne atrage ... privirea cel mai des. Are culoare alba si consistenta mai solida, pentru ca se cristalizeaza rapid. Mierea de rapita este foarte buna pentru cei care sufera de osteoporoza, protejand si ficatul, splina si pancreasul.

4. Mierea de zmeur este si ea excelenta pentru ca poate ameliora si chiar vindeca probleme de ordin digestiv, afectiuni respiratorii si nu numai. Mai mult, mierea de zmeur se gaseste destul de greu si la preturi foarte piperate.

5. Mierea de menta este foarte buna pentru ca usureaza digestia, combate balonarea, contine multa vitamina C si nu numai. 

Are un gust genial si o aroma exceptionala. Si acest produs se vinde la preturi inalte pe piata interna si peste hotare.

Sursa: http://ideideafaceri.manager.ro/

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Pasiune pentru ciocolata Pasiune pentru ciocolata

Pasiunea pentru ciocolata a Gabrielei Crainic, 31 de ani, s-a concretizat anul trecut prin deschiderea unei ciocolaterii in Timisoara pentru care a luat o finantare de 10.000 de euro de la stat, la finalul de 2012, Let's Chocolate inregistrand deja vanzari de aproape 20.000 de euro.

Finantare pentru ideii de afaceri Finantare pentru ideii de afaceri

Daca aveti o idee buna de aplicatie pentru telefon sau un proiect online, nu renuntati si cautati-va un investitor, care sa va ajute sa cresteti afacerea. Nu se stie niciodata de unde rasare urmatorul Zuckerberg. Altii au reusit si acum castiga bani frumosi, pentru ca programatorii romani sunt printre cei mai buni.

Glosar de termeni